Disclaimer

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en is niet bedoeld als medisch advies. Het gebruik van de informatie geschiedt voor de volledige verantwoordelijkheid van de gebruiker.
Laurence Giordani Acupunctuur en Kruidentherapie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, op welke manier dan ook, voor schade, ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website.

U bepaalt zelf de waarde van de informatie op deze website voor uw eigen situatie. U blijft zelf verantwoordelijk voor de acties die u onderneemt of laat aangaande uw gezondheid. We raden aan om altijd een huisarts te raadplegen als u advies wilt hebben over uw specifieke situatie. De beheerder van deze website aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortkomen uit het gebruik van informatie, links of richtlijnen op deze website.

De website bevat hyperlinks naar websites van derden, waarover de eigenaar van deze website geen zeggenschap heeft en er derhalve niet voor in kan staan dat de inhoud van deze websites juist, volledig en actueel is.
De eigenaar van deze website is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect, die op enigerlei wijze is ontstaan of voortvloeit uit het gebruik van de website en de inhoud, of door wijzigingen of het niet-beschikbaar zijn van de website en de inhoud; alsmede voor schade die voortvloeit uit het gebruik van hyperlinks naar websites van derden en de inhoud, of de niet beschikbaarheid van de hyperlinks.